About Us
Het bedrijf

Met Tropler hoeft er nooit meer uren lang gewacht te worden op monteurs, installateurs en andere servicediensten. Door gebruikers via ons systeem zekerheid te geven over hoe laat de servicedienst arriveert, maken we het leven makkelijker, creëren we meer tijd en halen we meer uit de dag. Kortom, Tropler brengt meer duidelijkheid in het leven van mensen.

Het management

Co-founder en Chief Customer Experience Officer
Martijn van Amersfoort

“Ik geloof dat elk probleem een oplossing heeft. Tropler is ontstaan vanuit een probleem en daarom geloof ik zo in dit bedrijf. Ik wil met Tropler uitgroeien tot een wereldwijd bedrijf om het leven van andere mensen zo makkelijk mogelijk te maken. Als ik niet bezig ben met werk dan vind ik het fijn om in het gezelschap te zijn van vrienden. Ik ben echt een levensgenieter, cheers!”

Co-founder en Chief Marketing Officer
Loran Gailliaert

“Tropler ziet haar gebruikers als meest waardevolle bezit. Doordat wij ons constant aanpassen aan veranderingen en innovatie hoog in het vaandel hebben staan, zijn wij in staat u de beste service van het moment te bieden. In mijn dagelijkse leven staan drie woorden centraal: sportiviteit, creativiteit en gezelligheid. Hopelijk schemert dit alles ook door in Tropler.”

Co-founder en Chief Financial/Technology Officer
Vincent van der Bijl

“Ik ben zelf praktisch ingesteld. Ik kijk naar de processen om mij heen en zie mogelijkheden om ze te verbeteren. Sommige processen bestaan al zo lang dat iedereen ze zonder enige gedachte accepteert. Dit soort processen vinden en verbeteren is een uitdaging. Ik hou van deze uitdagingen en denk dat wij met Tropler zo'n uitdaging gevonden en overwonnen hebben. Ik voorzie dat met de technologie van Tropler nog meer uitdagingen overwonnen kunnen worden en ik kijk hier dan ook naar uit. Buiten werk hou ik er van om te sporten, te relaxen met vrienden en te genieten van het leven. Ik hoop dat u door het gebruik van onze service meer tijd heeft om ook van het leven te genieten.”